Publicat el

Chenelière Éducation implementa IBS Bookmaster


IBS, proveïdor de solucions de programari de gestió empresarial ha implementat la seva solució especialitzada en la indústria editorial, IBS Bookmaster, en Chenelière Éducation (CE), la quarta editorial educativa de Canadà i l'editoral francofona en l'àmbit educatiu més important d'Amèrica i que té la seva seu a Montréal. La solució IBS Bookmaster gestiona les àrees de compres i comandes, finances, distribució i servei al client.

Chenelière Éducation té més de 160 treballadors i posseeix un catàleg de més de 5.000 títols en tots els segments i branques de l'educació en llengua francesa al Canadà. Les vendes de l'empresa són al voltant dels 50 milions de dòlars.

IBS Bookmaster té una bona acollida en el món editorial (a Beat ja ens hem fet ressò en diferents articles: amb Pearson i amb Texto Editores), ja que ha estat dissenyat al llarg de més de 20 anys en col·laboració amb editors i distribuïdors de tot el món. Combina la funcionalitat dels sistemes financers i de distribució amb les característiques específiques d'una solució vertical per a les editorials.

Font: IBS (14/07/2008)