Publicat el

L'editorial Faber & Faber llança una nova línia de llibres electrònics


La nova pàgina web de Faber & Faber inclou un apartat comercial de venda de llibres en línia. Des de l'editorial opinen que no farà la competència als llibreters, ja que molt rarament oferiran descomptes especials.

Aprofitant l'estrena de la nova web, l'editorial britànica Faber & Faber ha anunciat (26/6/2008) la publicació de 200 títols de llibres electrònics a finals de 2008, que inclourà un bon nombre de títols comercials, i d'altres de fons de catàleg.

També està considerant incrementar l'oferta de títols de Faber Finds, la nova línia d'impressió sota comanda que a hores d'ara compta amb 100 títols i de la qual en vam parlar en aquest post. La idea inicial era publicar 20 nous títols cada mes, però donat que el procés de contractació de drets electrònics s'està agilitzant, estan pensant en accelerar l'oferta de títols disponibles.

És interessant notar que la publicació de llibres electrònics per part de Faber coincidirà amb la comercialització al Regne Unit dels lectors digitals Sony Reader i Kindle d'Amazon, prevista per a la tardor. Recordem que des del 10 de maig ja es pot adquirir als punts de venda de la cadena de llibreries Borders el lector iLiad de l'empresa iRex, el primer lector de llibres electrònics distribuït al Regne Unit.


Font: The Bookseller (26/6/2008)