Publicat el

Virus Editorial estrena nova web


Virus Editorial acaba d'estrenar una nova pàgina web. Virus és un projecte editorial llibertari que nasqué el 1991 com a estructura per a editar i distribuir llibres destinats a persones i col·lectius de l'esquerra antiautoritària.

Amb la nova web, a més d'una difusió del seu treball, des de Virus volen reforçar tant els dos vessants de distribució comercial i alternativa, com la relació directa amb la gent que llegeix i segueix el que fan. A la web es pot trobar sencer el seu catàleg, amb les últimes novetats i també amb les referències dels llibres més antics. Els més de 140 llibres registrats a la pàgina mostren part de la seva tasca duta a terme en aquests 17 anys. A aquest fons, a poc a poc, se l'hi afegiran el de les més de 60 editorials a les quals distribueix Virus i amb què manté una relació d'intercanvi.

A la web també es poden trobar notícies actualitzades sobre els seus llibres i els autors, extractes del que es va publicant i texts relacionats amb ells, crítiques, ressenyes, etc. A partir d'ara, també és possible fer les comandes directament mitjançant la web.