Publicat el

SharedBook personalitza llibres de cuina per a BigOven


Cada vegada són més les plataformes i els portals que ofereixen la possibilitat de personalitzar llibres, a partir de fonts o de catàlegs diversos, ja siguin propis o aliens. Al 3 d'abril, SharedBook, una de les principals plataformes de personalització de llibres, anuncià, juntament amb BigOven, la possibilitat de crear llibres pesonalitzats de cuina a partir del fons d'aquesta xarxa social, una manera més de donar valor a la informació d'aquestes xarxes i pàgines web.

BigOven és una important xarxa social al voltant del món de l'alimentació, que disposa de més de 160.000 receptes de cuina i més de 90.000 membres registrats. El preu d'un llibre de 20 pàgines a tot color oscil·la entre els 29,95$ i els 38,99$, mentre que el preu de la distribució als Estats Units ja hi està incòs. Cada dues pàgines addicionals costa 1$.

BigOven, empresa creada el 2004, també anuncià unes setmanes enrere (20/02/2008) la disponibilitat de la cerca de tot el seu arxiu a través de mòbils.

SharedBook, empresa novaiorquesa fundada el 2002, té una llarga llista de clients, com ara la xarxa All Recipes del Readers Digest Association, amb qui també ofereix una sistema d'impressió de llibres de cuina personalitzats semblant al que ara es presenta. Entre altres prestacions de SharedBook, el servei permet imprimir blocs com a llibres.

Font: SharedBook (3/4/2008)