Publicat el

L'editorial Harlequin proporciona continguts manga per a mòbils al Japó



L'editorial Harlerquin Enterprises Limited, empresa líder en l'edició de novel·les romàntiques ha anunciat (20/3/2008) l'acord amb SoftBank Creative, una de les empreses de serveis per a mòbils més importants del Japó. A partir del mes d'abril 2008 i durant 5 anys Sofbank oferirà les versions digitals de 1.000 títols de novel·les romàntiques adaptades al manga, que es distribuiran a través d'internet i de dipositius mòbils. Des de 1998 Harlequin publica en paper adaptacions manga de les seves novel·les tradicionals en el mercat japonès, i des de 2007 en format digital, tot i que continuarà editant les versions impreses.

Harlequin Enterprises Limited, forma part del grup de mitjans de comunicació canadenc Torstar Corporation, produeix 120 títols al mes i va ser la primera gran editorial en oferir en format de llibre electrònic tots els títols vius dels seu catàleg .

La demanda de contingut de novel·les per a mòbils al Japó ha crescut considerablement, i 5 de les 10 novel·les més venudes durant el 2007 van ser originalment escrites i distribuïdes a través de mòbils. Si esteu interessats en obtenir informació més detallada sobre el boom de les novel·les per a dispositius mòbils al Japó us remetem a aquest post de Beat.