Publicat el

L'editorial jurídica Aranzadi signa un conveni amb la UCAM

L'editorial jurídica Aranzadi i la Universidad Católica San Antonio de Murcia (UCAM) han signat un conveni mitjançant el qual es crearà una Aula de Formació Permanent per a professors i alumnes de dret. L'Aula de Formació consistirà en un espai dotat amb mitjans informàtics i amb documentació bibliogràfica de l'editorial destinada a l'estudi i a la investigació; a més, s'hi faran cursos, conferències, fòrums, etc.
El vicedegà de la facultat de dret de la UCAM, Francisco de la Torre, explica que “es tracta d'una iniciativa molt positiva, ja que suma la UCAM al mapa d'Aulas de Formación Jurídica de España, essent la primera seu universitària que l'obre”.

Thomson-Aranzadi és una companyia espanyola que té els seus orígens en l'empresa Aranzadi que es creà el 1929 i que el 1999 s'integrà en el grup Thomson; es dedica als serveis d'informació i solucions integrades per als professionals del món jurídic. A través de les seves tres marques, Aranzadi, Civitas y Westlaw, ofereix serveis en suport en-línia, bases de dades en suport CD/DVD, fòrums de formació especialitzats i una àmplia gamma de productes en suport paper.

Font: Diario El Faro de Murcia (10/02/2008)