Publicat el

La Yale University Press implementa un nou sistema de gestió dels continguts digitals


La Yale University Press acaba de seleccionar (gener de 2008) CoreSource d'Ingram per a gestionar, vendre i comercialitzar els seus continguts digitals, alhora que es continuaran venent i comercialitzant els continguts en format de llibres impresos o de llibres electrònics. El volum de documents que seran gestionats amb aquest sistema és de més de 3.000.

El servei de CoreSource permetrà a Yale millorar la comercialització dels seus llibres, tant digitals com impresos. Entre algunes de les prestacions que es poden esmentar són:
  1. El widget d'Ingram es pot implementar en blocs i xarxes socials, per la qual cosa és un molt bon aparador dels llibres.
  2. La web d'Ingram Digital permet als usuaris fer cerques sobre tot el text de la biblioteca de Yale University Press.
  3. La col·laboració d'Ingram Digital amb el cercador de llibres de Microsoft Live permetrà una major difusió dels llibres i la venda de llibres electrònics a través dels canals de vendes de llibres electrònics d'Ingram Digital i, també, enviar-los a la impremta per a produir sota comanda.
Amb la implementació de CoreSource, els treballadors de totes les oficines poden accedir als continguts actualitzats i emmagatzemar-los per a protegir la seva integritat.

Yale University Press, a més, ha signat un acord amb MyiLibrary, la plataforma agregadora de llibres electrònics d'Ingram Digital Group, pel qual els llibres de Yale hi seran disponibles, tot i que l'editorial de Yale tindrà la seva pròpia pàgina amb el seu catàleg. Altres editorials com ara Cambridge University Press i Holtzbrinck Publishers també van arribar a acords amb MyiLibrary durant el 2007, per distribuir els seus títols digitals.

Fundada el 1908, la Yale University Press publica a l'any uns 32o llibres d'una gran varietat de disciplines.

Font: Yale Press Log