Publicat el

Merriam-Webster llança el seu diccionari visual en línia en obert


A mitjan mes de novembre Merriam-Webster, l'editor de llibres de referència de llengua més destacat d'Amèrica, i QA International, un desenvolupador i promotor de treballs de referència visualment innovatius, llançaren el Visual Dictionary Online. Els visitants al lloc nou poden buscar idees dintre de 15 grans àrees, que ajuden a situar temàticament els conceptes, o cercar directament més de 20.000 termes amb definicions completes o consultar més de 6.000 il·lustracions a tot color i molt ben realitzades dins d'una àmplia varietat d'objectes de tots els aspectes de vida.
La web té algunes prestacions addicionals, com ara un Joc de la Setmana, per a associar paraules amb imatges, i pronunciacions d'àudio pronunciades per veus reals.
Merriam-Webster Inc. adquirí els drets per revisar i per publicar els diccionaris de Noah Webster el 1843. Avui, la companyia és una de les editorials líders en obres de referència de llengua. QA International és un editor creador d'obres de referència visualment innovadores.