Publicat el

3E, una nova web enciclopèdica


A començaments de desembre, el Grup Enciclopèdia Catalana inaugurà una nova web, la 3E, enciclopèdia adreçada als estudiants d’educació secundària. La web és un dels tres suports en què es basa l’enciclopèdia 3E: una obra impresa en vuit volums, un DVD-ROM i la web.
La web incorpora, a més de l'enciclopèdia pròpiament dita, prestacions adaptades al mitjà internet i, a més, pretén crear comunitats d’estudiants i de professors al voltant del producte. Entre altres prestacions, podem destacar: Recursos per a educadors, Comunitat escolar (prestatgeria d’apunts i de treballs, converses), Efemèrides, concursos, Jocs, Anuncis dels usuaris, a més de permetre afegir informació als articles enciclopèdics i de poder fer consultes a un expert.
Pel que fa a l’enciclopèdia (d’accés restringit), cal destacar dos grans accessos, per arbre temàtic i per nivells escolars, la Línia del temps, l’Atles del món, el Cos humà, els Éssers vius, les Biografies i obres, la Mediateca i, finalment, un accés a tot el corpus de l’obra mitjançant el diccionari o la cerca per paraules.
Per a accedir a totes les prestacions de la web cal ser usuari registrat (que implica haver adquirit els tres suports de l’obra abans esmentats).