Publicat el

Sony llança la nova generació de lectors de llibres electrònics


Un any després que Sony llancés el seu lector de llibres electrònics, acaba de presentar-ne una nova versió, el Sony PRS-505. El nou lector, que millora les prestacions del seu antecessor, el PRS-500, presenta les novetats següents: té una pantalla que es refresca més ràpidament i que suporta 8 nivells de gris, envers els 4 del model anterior; la situació dels botons és diferent, per tal que l'aparell sigui més còmode; la carcassa del model és disponible en dos colors: platejat i blau fosc; i l'aparell pot emmagatzemar fins a 160 llibres, davant dels 80 del 505.
El Sony PRS-505 té una autonomia de 7.500 pàgines i permet llegir, a més del format propi de Sony, PDF, RTF, Word, text pla i imatges en JPG. També es poden llegir fitxers d'àudio MP3.

Mitjançant el port USB, el lector es pot connectar a l'ordinador alhora que disposa d'unes funcions d'autosincronització que permeten que els llibres descarregats a l'ordinador passin automàticament al lector digital. L'aparell també disposa d'una ranura Memory Stick Duo i SD, que permeten emmagatzemar fins a 10 GB. El preu és de 299,99 $EUA. El usuaris, a través de la pàgia web de Sony poden arribar a descarregar-se fins a 100 llibres de franc.