Publicat el

Barnes & Noble i Blackboard s'associen per facilitar l'accés i la compra de llibres de text digitals



La cadena de llibreries Barnes & Noble i la plataforma d'aprenenatge escolar en línia Blackboard, han anunciat (14/7/2010) que s'han associat per facilitar l'accés de llibres digitals interactius als estudiants de secundària i batxillerat nord-americans. Els estudiants podran comprar i descarregar els continguts escolars que ofereix Barnes & Noble a través de la plataforma Blackboard Learn.

D'altra banda, Barnes & Noble està desenvolupant NOOKstudy, una aplicació informàtica que permetrà als estudiants comprar, agregar i personalitzar contingut de llibres de text, creant una biblioteca de continguts personal en els seus ordinadors personals. Com ja vàrem anunciar en aquest post de BEAT, Nookstudy també implementarà una funcionalitat per a prendre notes, i permetrà als estudiants visualitzar diversos llibres de text alhora. NOOKstudy es podrà descarregar gratuïtament desde la web de Barnes & Noble a partir de l'agost.

Es preveu que a finals d'any el servei que integra NOOKstudy i Blackboard Learn estarà disponible per a institucions educatives amb el nom de Blackboard Building Block.