Publicat el

El catàleg de revistes i llibres digitals de Zinio, ara accessible a través de l'iPhone


L'empresa Zinio, líder mundial en distribució de revistes i llibres en format digital, ha llançat (8/1/2010) una aplicació per a iPhone i iPod Touch (www.zinio.com/iphone) amb l'objectiu de fer accessibles els continguts del seu catàleg a través d'aquests dispositius. En l'actualitat Zinio ofereix els seus continguts digitals sobre PC, Mac, netbooks, pantalles tàctils i tablets, a les quals ara s'afegeix l'iPhone. Si bé en aquests moments l'aplicació per iPhone només està disponible per a unes cinquanta revistes, entre les quals Car and Driver, PC Magazine o Vegetarian Times, l'objectiu de Zinio és anar-hi incorporant milers de revistes i llibres del seu catàleg global. Amb aquest llançament Zinio reforça la seva estratègia per esdevenir una multi-plataforma de continguts.

L'aplicació de Zinio permet reproduir cada pàgina de l'edició impresa (sobre la qual es pot fer un zoom i navegar a la manera d'un PDF), però també es pot mostrar adaptada a l'iPhone, de manera que el text es remaqueta per poder encaixar dins de la pantalla de l'iPhone. A més a més, Zinio inclou vídeos incrustats, hipervincles, l'opció de compartir articles.



Aquest vídeo que us presentem a continuació mostra el funcionament de la nova aplicació Zinio per a iPhone.



L'aplicació, que es pot descarregar gratuïtament des de la botiga d'AppStore, només està disponible de moment en el territori dels Estats Units d'Amèrica. Des de l'aplicació es poden comprar subscripcions senceres i també exemplars individuals, que l'usuari només ha de pagar un cop, però es necessita una connexió Wi-Fi, tot i que també es poden llegir sense necessitat d'estar connectat.

Zinio és una plataforma de distribució digital que inclou uns 50.000 llibres i revistes digitals, a través de quioscos digitals en 15 idiomes (entre els quals en català, tal i com vàrem comentar en aquest post de BEAT). Fundada el 2001, té la seu central a San Francisco i oficines a Nova York, Londres, París, Barcelona i Taipei.

1 comentaris:

@nuriaiceta ha dit...

Zinio també comercialitza una trentena de revistes en català. Ho podeu veure a www.quiosc.cat