Publicat el

El Quiosc Global de revistes digitals de Zinio inclourà revistes en català



A partir del proper mes de desembre les versions digitals de les revistes de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), com ara Eben, Enderrock, Benzina i L'Avenç, es podran comprar mitjançant una subscripció a través del quioc digital de Zinio. L'anunci va tenir lloc (12.10.2007) en el marc de les activitats programades a l'estand de la Cultura Catalana durant la Fira del Llibre de Frankfurt, on Lluís Gendrau, president de l'APPEC i Joan Solà, director de Zinio-Espanya, van fer públic que el Quiosc Global de Zinio inclourà 50 revistes digitals en català. D'aquesta manera el català serà present en el món de les revistes digitals al costat de l'anglès, l'alemany, l'espanyol, el polonès o el francès. L'APPEC també va anunciar la seva propera vinculació a la xarxa de europea de revistes Eurozine.

Zinio, empresa americana líder en el mercat de la distribució digital de revistes, aplega més de 700 títols de 250 editorials d'arreu del món i compta amb 3,5 milions de lectors actius. Entre les revistes que ofereix trobem dels Estats Units: Advertising Age, Elle (12 números per 12$ EUA), Macworld, PCMagazine, Reader's Digest, Science (51 números per 99$EUA); el Regne Unit: Cosmopolitan, NME i Esquire; Espanya: Hola (52 números per 74,88€), Marca i Playboy, i també de Finlàndia, Noruega, Suècia, Dinamarca, Polònia, Nova Zelanda, Austràlia, Taiwan i Tailàndia.

Joan Solà va fer una demostració pràctica de com funciona l'aplicació Zinio Reader™ que permet enllaços als webs dels anunciats, hipervincles amb pàgines internes, enllaços a continguts en-línia, anotacions personals, marcatges de pàgines, cerques avançades, la creació d'una pròpia biblioteca i la incorporació d'elements multimèdia (com ara vídeos i videoclips) que proporcionen un gran atractiu a les revistes.

Per a més informació sobre Zinio, us remetem al post de BEAT del passat 22 de setembre.