Publicat el

Neix Penguin Dating, on els amants dels llibres es troben per cercar parella



L'editorial Penguin i el portal Match.com han llançat conjuntament Penguin Dating, un lloc web "on es troben els amants dels llibres" per cercar parella. Penguing Dating funciona al Regne Unit mitjançant una subscripció mensual (22,80 £), trimestral (45,65 £) o semestral (65,25 £), si bé es pot provar gratuïtament durant 78 hores. Match.com és un popular portal on la gent cerca parella estable, té serveis d'encontres en 18 idiomes i usuaris solters i solteres de 240 països diferents.

Aquesta innovadora iniciativa permet a Penguin no només crear un negoci subsidiari, sinó també una plataforma per promocionar el seu fons editorial i donar visibilitat a la marca dins de la xarxa.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Francament, crec que és més interessant apuntar-se a una cita a cegues amb algú que tingui uns gustos literaris compatibles, o com a mínim que tinguí afició per la lectura, que no tant pel tòpic del físic. La pregunta ja no serà tant el clàssic "¿estudias o trabajas?" com "quin llibre tens sobre la tauleta de nit?" que, si més no, trobo més suggerent...

M'ha agradat molt aquest post i l'he afegit al meu recull setmanal del millor de la blogosfera (sobre llibres):

http://sobrellibres.bloc.cat/post/16493/234949

Salutacions!