Publicat el

SFR prepara el llançament d'un lector digital per a finals d'any


L'empresa de telefonia mòbil francesa SFR ha començat (4/7/2008) a testejar l'e-Book SFR, un lector digital de mida butxaca fabricat per Ganaxa.
Es tracta d'un dispositiu petit (18,8 cm x 11,8 cm x 0,85 cm) i lleuger (175 grams), amb connexió telefònica a través de xarxa 3G i una pantalla de tinta electrònica de 6 polzades. SFR experimentarà l'e-Book SFR entre 100 usuaris durant 3 mesos fins, a finals de setembre de 2008, on tindran accés gratuït i ilimitat a les edicions diàries de la premsa (Les Echos, Le Monde, L’Equipe, Le Parisien, Le Figaro i l’Agence France Press) i també a una decena d'obres recents subjectes a drets d'autor (novel·les, biografies, guies....) publicades per 7 editorials franceses diferents (Dunod, Flammarion, Hachette, M21 éditions, Plon, Ramsay, Solar). Aquest informació permetrà incorporar millores en l'ergonomia del producte, l'ús, la mobilitat i la pertinença de l'oferta de continguts proposada, en vistes al llançament comercial previst per a finals del 2008.

Si voleu saber més sobre la primera experiència francesa de llançament d'un diari per ser llegit sobre el suport lector digital, us oferim aquest post de Beat.


Font: Comunicat de SFR (2/7/2008)