Publicat el

Llançament de les primeres aplicacions que fan de l'iPhone un llibre electrònic



Fa gairebé un any anunciàvem en aquest post que l'editorial Harper Collins oferia als usuaris de l'iPhone poder llegir 10 pàgines dels dos primers capítols de les novetats editorials. Un any després, amb el llançament de la nova versió de l'iPhone 3G, la botiga App Store ofereix les primeres aplicacions que fan de l'iPhone i de l'iPod Touch, veritables llibres electrònics. Es tracta de les següents aplicacions que recull Soybits:

TextOnPhone, una aplicació que ofereix accés a 30.000 llibres electrònics gratuïts. Aquest vídeo (11 minuts, en anglès) explica com funciona TextOnPhone.



Legends, que permet la lectura a través de l'iPhone de la selecció de bestsellers que publica el diari The New York Times, al preu de 1,99 $ per als relats curts i 4,99 $ per a les novel·les.

Readdle un servei en línia que permet emmagatzemar documents i llibres que després es poden llegir sobre l'iPhone.

eReader, la versió per a l'iPhone dels títols que comercialitza la botiga de llibres electrònics Fictionwise.

D'altra banda és interessant notar que ja estan disponibles les aplicacions que Google ha creat per a l'iPhone 3G que permeten trobar la posició, trobar un destí seguint indicacions, accedir a informació sobre el trànsit, visualitzar mapes i vistes amb imatges via satèl·lit. També llegim que aviat estarà disponible una aplicació nativa gratuïta i oberta per gestionar blocs de Wordpress sobre l'iPhone.