Publicat el

Àudiollibres en el telèfon mòbil


Libro Móvil, empresa espanyola que proporciona llibres en format d'àudio a través del mòbil, ha elegit Bango com a plataforma de suport a la seva estratègia de comercialització de continguts.
LibroMóvil és una tenda a la qual s'accedeix des del telèfon mòbil. Ofereix una gran varietat de continguts d'àudio, entre els quals àudiollibres, acudits, receptes de cuina, horòscops, monòlegs, etc.
El servei ofereix periòdicament als usuaris mòbils, a través del sistema d'identificació d'usuaris i de l'empremta digital de Bango, les darreres novetats personalitzades del seu catàleg així com els èxits de vendes; també posa a disposició dels usuaris una llibreria personal en el seu mòbil on aquests poden emmagatzemar les seves compres i poden escoltar els continguts tantes vegades com vulguin, sense por a esborrar-los. Pel que fa a les empreses, LibroMóvil posa a disposició d'aquestes la tenda a través del mòbil totalment personalitzada com a marca blanca; també ofereix diversos sistemes de pagament (a través de la plataforma de facturació global de Bango): mitjançant la factura del telèfon, la targeta de crèdit o a través de PayPal.
D'altra banda, Bango, el proveïdor de tecnologia web mòbil, llançà a mitjan mes de novembre un servei que permet a la gent portar contingut digital als seus mòbils des de xarxes socials, fòrums i blocs.