Publicat el

HarperCollins inicia la venda directa de llibres digitals



L'editorial HarperCollins ha començat a vendre directament al client final alguns dels seus títols en format digital. La venda directa s'inicia amb l'oferta de les obres de C.S.Lewis, autor de Les Cròniques de Nàrnia,  tot coincidint amb el 50è aniversari de la seva mort. Els títols es poden adquirir al preu de 6,99 $ a través de dues noves webs Narnia.com i CSL.com, operatives comercialment al Regne Unit, Estats Units, Canadà, Austràlia, Nova Zelanda i Sudàfrica. Els llibres estan disponibles en format ePub amb DRM. L'empresa tecnològica Accenture’s Digital Content Solution serà l'encarregada de gestionar la plataforma comercial de HarperCollins.

HarperCollins també ha llançat l'aplicació HarperCollins Reader per a dispositius iOS i Android, amb l'objectiu de permetre l'accés immediat a milers de llibres digitals de l'editorial, tot i que, en el moment del llançament, només es poden llegir els llibres de Nàrnia si s'han comprat prèviament a través de les webs esmentades.

El fet d'establir una relació comercial directa amb els lectors proporcionarà a HarperCollins un millor coneixement de la seva clientela,  i pot ser un avantatge a l'hora de prendre decisions comercials.

Font: The Bookseller (30/10/2013)