Publicat el

L'agència literària Sandra Bruna llança una plataforma de publicació digital


L'agència literària Sandra Bruna ha posat en marxa SB e&books, un servei de publicació en format digital dirigit a autors i autores novells que es vulguin donar a conèixer. L'agència publicarà en digital els manuscrits que considerin que tinguin prou qualitat, i si funcionen a la xarxa aleshores els mouran a través de les editorials.  Quant al funcionament, l’autor sotmet la seva obra a avaluació per l’equip de l'agència, que elabora un informe de lectura i, si és positiu, i una vegada realitzada la seva correcció ortotipogràfica, maquetació i coberta, el llibre es distribueix a les principals plataformes digitals,  com  ara Amazon o iBook. L'autor també pot optar per la publicació del llibre en format paper.

En paraules de Sandra Bruna,
És un servei editorial amb doble direcció. Tal i com està el mercat no podem assumir com a agència autors novells si no els veiem molt clars. Alhora, però, ens sembla injust que no se'ls doni alternatives, de manera que aquest servei pretén ser una alternativa, o una porta, al somni de poder arribar a veure el seu llibre publicat.

Sandra Bruna Agència Literària fou creada a Barcelona l'any 2001, i representa autors nacionals i internacionals, i també agències i editorials estrangeres, a Espanya, Amèrica Llatina i Portugal.