Publicat el

La impressió en 3D canviarà el món?

Us presentem aquest excel·lent vídeo que explica en què consisteix la tecnologia de la impressió en 3D i com pot canviar la societat. Ens mostra la impressió en 3D com una tecnologia revolucionària i disruptiva, que pot arribar a canviar substancialment la societat, la cultura del consum, l'economia i les lleis de propietat intel·lectual i patents.

Les impressores en 3D poden reproduir objectes tridimensionals de material plàstic o resina, a partir d'un model virtual creat en un ordinador. Aquesta tecnologia ja s'utilitza des de fa anys en diversos camps professionals, com ara la indústria del calçat, el disseny industrial, l'arquitectura, l'automoció, el sector aeroespacial, la indústria mèdica i els sistemes d'informació geogràfica, entre d'altres.

El vídeo, de 7 minuts de durada, ha estat realitzat per Off Book, una canal de l'organització nord-americana PBS (Public Broadcasting Service) especialitzat en la divulgació del món de l'art i la cultura a internet, que emet vídeos informatius quinzenalment a través del seu canal a YouTube.