Publicat el

Neix Bookish, plataforma per a descobrir, cercar i recomanar obres literàries


Les editorials Hachette, Penguin i Simon & Schuster han llançat (4/2/2013) Bookish, web que fa recomanacions de llibres i on els usuaris tenen accés a extractes i documents provinents exclusivament dels editors i dels autors. El projecte, que va arrencar al maig del 2011 i fins ara no ha vist la llum, ha comptat amb el suport d'altres editorials, com ara Random House, Scholastic, HarperCollins i Perseus Books Group.

Cada títol té la seva pròpia pàgina en la qual s'inclou una vista prèvia del primer capítol, vídeos relacionats amb el llibre, una llista amb "els títols que cal llegir", notícies d'última hora que hagin aparegut a la xarxa i que estan relacionades amb el llibre, una descripció breu, la portada i altres obres del mateix autor.

Un cop qui consulta el web introdueix quatre llibres, Bookish genera recomanacions amb el seu propi algoritme el qual té en compte comentaris emesos per lectors i professionals del sector, punts de vista dels editors, etc. Bookish, a més, permet fer la compra de les obres directament des del web, que també permet subscriure-s'hi per rebre'n actualitzacions i newsletters al nostre correu electrònic.