Publicat el

Kobo s'associa amb Livraria Cultura al Brasil


La plataforma de llibres digitals Kobo ha anunciat (14/9/2012) la seva associació amb Livraria Cultura, la cadena de llibreries més gran del Brasil, amb 14 botigues arreu del país i la llibreria online més important al Brasil. A partir d'aquesta tardor distribuïrà dispositius electrònics de lectura  Kobo i llibres electrònics en el mercat brasiler a través del portal de Livraria Cultura, que en aquests moments ofereix uns 330.000 títols en format electrònic, que amb la incorporació de Kobo arribaran a 3 milions.

Recordem que Kobo, amb seu aToronto, Canadà, va ser adquirida el novembre de l'any passat per l'empresa japonesa de comerç electrònic Rakuten. A hores d'ara, Kobo ha establert aliances estratègiques amb llibreries d'arreu del món com ara Cheung Kong Holdings (Hong Kong), WH Smith (Regne Unit), Whitcoulls (Nova Zelanda) i FNAC (França), i l'entrada al Brasil suposa una passa endavant en la internacionalització del seu negoci.

En l'actualitat s'estima que el negoci de llibre electrònic al Brasil no arriba a l'1% del mercat del llibre, però es tracta d'un mercat amb un gran potencial de creixement.