Publicat el

Compartint narracions curtes a les cafeteries mitjançant codis QR


L'escriptor i músic de Carolina del Sud Tim LeVan Miller ha creat les Sips Card mitjançant les quals oferirà narracions curtes d'autors diversos a les cafeteries.

Una Sips Card és, simplement, una "targeta de visita" que té imprès un codi QR. Mitjançant un lector de codis QR de qualsevol dispositiu intel·ligent, com ara un mòbil, un  iPad, un iPhone, etc., es podrà descarregar la narració en el dispositiu de qui llegeix. Els clients, a l'hora de demanar una beguda, podran recollir una Sips Card per a llegir la narració mentre estan consumint el producte.

Les targetes són específiques de l'establiment i inclouen una breu informació del negoci i el títol i l'autor de la narració.

El projecte es llançarà a l'abril d'aquest any i fins el 16 de març hi ha temps perquè qualsevol autor presenti -sense cap cost- narracions per a ser triades. Un cop acceptades, l'autor rebrà la relació d'establiments que tindran la seva narració. L'autor sempre reté els drets de la seva narració. Les narracions no poden ser més grans de 3.000 paraules.