Publicat el

Les revistes Playboy i Rolling Stone, en plataformes html5

Les revistes Playboy i Rolling Stone han adoptat la plataforma de Bondi per a oferir tot el seu catàleg tant als usuaris de tauletes (optimitzat per a l'iPad) com els de web. Evitant les restriccions de contingut o, directament, la censura i l'accés limitat a les dades de subscriptors que imposa l'App Store d'Apple, l'enfocament basat en la web permet a les dues revistes anar directament als consumidors amb aquestes ofertes, sense perdre la funcionalitat d'una aplicació similar.

El nou servei de Playboy s'estrenà el juny d'aquest mateix any i és de pagament: costa 8 $ al mes i 60 $ la subscripció anual. Els qui s'hi subscriuen tenen accés a la revista digital en curs i a l'arxiu digital complet.

Rolling Stone va debutar a l'agost amb més de 1.100 exemplars del fons, però el contingut només està disponible per als membres de l'edició impresa, els quals poden accedir-hi de forma gratuïta.

Bondi Digital Publishing ofereix la Plataforma d'Arxiu de Bondi als editors amb la modalitat de programari com a servei i l'integra en els llocs web de les revistes. La plataforma corre en el sistema Microsoft Azure Cloud i empra tecnologia html5 i disposa, evidentment, d'un complet sistema de gestió de subscripcions i de pagament.

Per a comprovar com funciona el visor podeu fer un tour en aquestes 53 revistes de l'arxiu històric de Playboy.

Font: Bondi (1/11/2011)