Publicat el

La Casa del Libro i el Corte Inglés llancen els seus propis lectors de tinta electrònica coincidint amb la campanya de Nadal


La cadena de llibreries Casa del Libro, del grup Planeta,  ha presentat un nou  lector de llibres electrònics, l'eReader Tagus que estarà disponible a partir del 23 de novembre al preu de 119€. Es tracta d'una personalització del dispositiu BQ, de fabricació xinesa, que comercialitza l'empresa espanyola Mundo Reader. Amb  pantalla  tàctil capacitativa de 6 polzades, connexió wifi,  reproductor MP3, ve carregat amb el darrer títol del premi Planeta, el diccionari de la RAE, i un traductor anglès-castellà. El dispositiu va lligat a la plataforma de lectura Tagus, que ofereix un catàleg de més de 60.000 títols.  Així quan la clientela compra un llibre a la Casa del Libro, el pot guardar a la seva pròpia biblioteca hostatjada a Tagus, i llegir-lo des del navegador o bé descarregar-lo en l'e-reader Tagus. Tenen previst crear aplicacions perquè també es puguin llegir en dispositius amb sistema operatiu Android i iOS d'Apple. Casa del Libro ha presentat altres novetats interessats, com per exemple un servei de tramesa de totes les compres de llibres amb el pagament d'una quota anual de 13,95 €, i la inauguració d'una secció especialitzada en compra-venda de llibres de segona mà.

Per cert, recordem que Movistar ja va presentar el proppassat juny una versió personalitzada del mateix dispositiu BQ, el Movistar ebook BQ. Per a més informació us remetem a aquest post.

Per la seva banda Inves, la marca d'equips informàtics del grup El Corte Inglés, ha llançat un nou lector propi de llibres electrònics Wibook 650T. El dispositiu incorpora accés via wifi a la llibreria de llibres electrònics d'El Corte Inglés, que ofereix més de 35.000 títols. El dispositiu estarà disponible a partir del proper 25 de novembre al preu de 189€ (179€ en l'oferta especial de llançament) i es ven precarregat amb 100 títols. Disposa de les seves funcionalitats en castellà, català, euskera, gallec, portuguès, anglès, francès, italià i alemany.  Es tracta d'un dispositiu amb tecnologia de tinta electrònica, pantalla tàctil capacitativa de 6 polzades, i suporta formats de text i imatge més habituals, que substitueix el lector Inves 600 (fabricat per Netronix, Taiwan) que El Corte Inglés comercialitzava des d'agost de 2009.