Publicat el

BEAT estrena nou disseny


Coincidint amb el tercer aniversari de la seva obertura Beat estrena un nou disseny. A part de buscar una millora estètica, el nou disseny proporciona al bloc alguna de les prestacions dels llocs web, com ara l'ús de pàgines diferenciades, amb l'objectiu que la informació estigui més estructurada i ordenada.

Així, per exemple, trobareu un menú amb noves noves seccions, com ara la secció "Publica" on us invitem a escriure per al bloc i us expliquem com fer-ho; la secció de "Ginys", que aplega els wigdets personalitzats que anem creant; o l'apartat "Tutorials", on recollirem articles de fons o de caire pràctic. Us avisem que durant uns dies alguna d'aquestes seccions encara romandrà en fase de proves. Beat també estrena logotip, que ha estat dissenyat per Dolors Ventura. La imatge del logotip recorda la d'un llibre o una revista, i alhora la d'un dispositiu electrònic de lectura.

Finalment, per facilitar la cerca de les notícies per temes, hem establert una sèrie d'àrees temàtiques que es despleguen en un segon nivell de categories o etiquetes descriptives a sota del menú principal. Aquestes i d'altres són algunes de les novetats que anirem desenvolupant a l'Observatori Beat.

6 comentaris:

Tirant al cap ha dit...

Aprofite l'avinentesa del canvi d'imatge per felicitar-vos pel bloc, que resulta de gran utilitat per a tots aquells que volem (i costa!) estar al dia dels canvis tecnològics que afecten i/o alteren el món del llibre. Enhorabona i per molts anys més!

Jaume ha dit...

Felicitats pel canvi, Beats!

Ediciona ha dit...

Des de Ediciona, felicitats! Ens agraden tots els canvis, logo i disseny.

Ramon ha dit...

Enhorabona pels canvis i per la constància en mantenir-se i mantenir-nos al dia.

Jovivi ha dit...

Enhorabona per tots els canvis (disseny i estructuració).
Llarga vida al nou beat!

Iolanda ha dit...

Gràcies, amics, per les vostres paraules de suport, que ens ajuden a seguir endavant.