Publicat el

Telefónica i el Gremi d'Editors fomentaran la distribució de llibres digitals a través d'Internet


Telefónica Espanya i la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya (FGEE), han subscrit (26/7/2010) un conveni de col.laboració per impulsar la incorporació de les editorials de l'Estat al món de la digitalització i comercialització de les seves obres a través d'Internet i dels diferents dispositius de lectura.

L'acord incidirà en mostrar a les editorials, especialment a les pimes, les possibilitats que la venda dels seus continguts a través d'Internet els ofereix. Així mateix, l'acord estableix mesures concretes que pretenen ajudar-los a innovar i a "fer el salt" al món en línia.

En concret, impulsaran les eines d'estandardització definides en el sector per als continguts digitals; s'organitzaran seminaris pràctics en l'ús d'aquestes eines i en el coneixement del comerç en línia, i realitzaran projectes pilot conjunts, d'índole comercial, que suposin per als editors experiències reals de venda i distribució de la seva obra en format digital a través d'Internet. En aquesta part, Telefónica ajudarà a la difusió i comunicació a través dels seus portals i serveis.

Font: Telefónica (26/7/2010)