Publicat el

L'editorial SM llança un nou portal de literatura infantil i juvenil

L'editorial SM acaba de llançar un nou portal de Literatura Infantil i Juvenil (LIJ), que neix amb l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada amb els petits lectors, a més de pares, professors, llibreters i bibliotecaris.

A través d'aquesta plataforma, els lectors podran consultar el catàleg de LIJ de SM que inclou els últims llançaments, així com tots els llibres de fons de l'editorial. A més, trobaran notícies d'interès relacionades amb el món de la literatura infantil i juvenil, i informació sobre les properes publicacions de SM, esdeveniments, etc. El web fomenta la participació dels usuaris, que podran valorar i comentar tant els llibres com les notícies publicades i compartir en xarxes socials. A més, incorpora concursos i jocs.

El web inclou un cercador de llibres que està dividit per trams d'edat: de 0 a 5 anys, infantil, juvenil, i per la col.lecció El Vaixell de Vapor. De cada llibre es mostra tant la fitxa tècnica (format, preu, nombre de pàgines, resum, etc.) Com tot el que envolta l'obra: la biografia de l'autor i il.lustrador, el primer capítol, webs relacionades, notícies, fotos, recursos didàctics, etc. Ofereix, a més, un índex d'autors i il.lustradors i un cercador de llibreries.

Font: Sala de Premsa de SM (28/6/2010)