Publicat el

Relats i novel·les curtes per fer el tastet en digital


Les editorials Ballantine Books and Harlequin Teen tenen previst vendre o regalar llibres de curta extensió en format digital, com a reclam per promocionar novetats editorials en paper.

Ballantine Books (del grup Random House Inc), té previst publicar el proper mes de setembre un relat curt en format digital de l'escriptor de novel·les de misteri Steve Berry. El llibre titulat The Balkan Escape, que conté 6.000 paraules, es publicarà com a reclam de la novena novel·la impresa que sortirà a finals de novembre, ja que presenta un dels personatges protagonistes d'aquesta. Segons l'editor, aquest relat té entitat pròpia i s'aguanta per si mateix, però donada la seva curta extensió és fa difícil publicar-lo en paper, mentre que en format digital es pot comercialitzar perfectament al preu d'1,99$.

Paral·lelament Harlequin Teen - que pertany al grup Torstar Inc. - també realitzarà un experiment força similar, ja que a partir de l'1 de juny regalarà exemplars de la versió digital d'una novel·la curta juvenil de 15.000 paraules, de l'escriptora Julie Kagawa titulada Winter's Passage. que passarà al catàleg comercial a partir del mes d'agost al preu de 2,99$. La publicació d'aquesta peça pretén crear expectativa de cara al llançament de les dues properes novel·les de la mateixa autora, previstes per a aquest juliol i el proper febrer.

Font: Wall Street Journal (20/5/2010)