Publicat el

Kobo, ara també en iPad


Kobo sobre iPad des de Kobo a través de Vimeo.

La plataforma de distribució de llibres digitals Kobo Books, coneguda fins ara amb el nom Shortcovers, ha llançat (26/3/2010) una nova aplicació que permet llegir els llibres a través de l'iPad. El vídeo que us presentem explica com funciona aquesta aplicació i com es visualitzen els llibres sobre la tablet d'Apple.

Kobo també ha anunciat (24/3/2010) el llançament del seu propi llibre electrònic Kobo eReader, un dispositiu fabricat per Netronix, amb pantalla de 6 polzades de tecnologia de tinta electrònica i connexió Bluetooth (i no pas Wifi). El dispositiu estarà disponible a partir d'aquest estiu al preu de 149 $.

L'empresa Kobo ha aconseguit una inversió de 16 milions de dòlars per part d'Indigo Group, Borders Group, REDgroup Retail, i Cheung Kong Holdings. Segons la web corporativa té previst oferir 1,8 milions de títols gratuïts procedents d'Internet Archive i 200.000 títols comercials a partir de 9,99 $. L'objectiu de Kobo és que els usuaris puguin llegir qualsevol llibre digital sobre diferents dispositius, smartphones, tablets, netbooks, laptops i llibres electrònics. Utilitza estàndars oberts i permet als usuaris crear les seves pròpies bibliotques en el núvol, sense limitar la lectura a un aparell específic.