Publicat el

La Cervantes facilitarà una part dels seus fons a través d'Obrapropia editorial



La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i l'editorial Obrapropia han signat (26/01/2010) un conveni de col·laboració pel qual es facilitarà properament la compra d'una part dels fons de la Cervantes, en format paper o electrònic, a través de l'editorial valenciana.

En un primer moment, el catàleg fruit d'aquesta cooperació oferirà la Colección 10.º Aniversario de la Biblioteca Cervantes, una selecció de 35 llibres entre els quals El Libro de Buen Amor, La Celestina, El Lazarillo o El Quixot.

La plataforma digital creada per Obrapropia i la Cervantes oferirà també la possibilitat d'adquirir obres de referència per a la cultura valenciana, com la Crònica de Jaume I, la Crònica del Rei en Pere, de Bernat Desclot, el Tirant lo Blanc, de Joanot Martorell, a més de textos de Bartolomé de Torres Naharro, Joan Timoneda, Guillem de Castro o Josep Bernat i Baldoví.

Obrapropia és una editorial electrònica valenciana creada el juny del 2009 que es presenta com una plataforma tant d'autopublicació com de publicació de llibres, en format de llibre electrònic i imprès, per a la seva publicació i distribució sota comanda.

Font: Cervantesvirtual.com (26/01/2010)

1 comentaris:

Daniel ha dit...

El llibre es pot trobar a http://www.obrapropia.com/Libreria/Obra.aspx?id=108

Salutacions!