Publicat el

Sony llança un lector de còmics digitals per a la PSPSony acaba de llançar aquest mes de desembre el Sony Reader Digital Comics, el lector de còmics digitals per a la seva PSP (PlayStation Portable). El lector, anunciat el 20 d'agost passat, actualment només està disponible en alguns països com ara els Estats Units d'Amèrica, la Gran Bretanya, Irlanda, Austràlia, Nova Zelanda o Sud-Àfrica. Per a la resta de països caldrà esperar a principis del 2010.

Amb més de 500 títols, Sony ofereix còmics d'editors com ara Marvel, Disney, IDW Publishing, etc. i afegeix nous títols cada setmana, tot esperant que altres editorials s'uneixin a la plataforma en els propers mesos.

Els usuaris de la PSP que vulguin accedir al catàleg de còmics, primer han de connectar la seva PSP via Wi-Fi a la PlayStation Store o a la Digital Comics de Sony on podran descarregar el lector digital. Un cop descarregat aquest, poden tornar a la botiga per a triar qualsevol còmic del catàleg, que pot ser de franc o tenir un preu mitjà d'1,99 $.

Us deixem amb el vídeo de promoció del servei: