Publicat el

Trevenque i Publidisa connecten llibreries, distribuïdors i editors amb el llibre electrònic


Trevenque i Publidisa acaben d'anunciar (12/7/2009) la signatura d'un acord de col·laboració que permetrà a llibreries, distribuïdors i editors connectar-se i integrar-se tecnològicament amb el format de llibre electrònic.

Tant Publidisa com Trevenque són empreses de serveis tecnològics per al sector editorial que operen a Espanya i Mèxic. Trevenque prové de programari de gestió per a llibreries i distribuïdors, i Publidisa disposa de sistemes per l'oferta i provisió automàtica de llibres en paper i llibres electrònics essent uns dels principals distribuïdors digitals d'aquests nous formats en castellà.

En paraules de Luis Francisco Rodríguez, director executiu de Publidisa, "Aquesta aliança sorgeix d'una visió compartida per ambdues empreses: Trencar les barreres tecnològiques amb les que es troben editors i llibreters per al desenvolupament dels seus negocis" "els editors volen comercialitzar els seus llibres en format llibre electrònic i per això és imprescindible que s'integrin amb el canal de llibreries ".

Com comenta Juan Ramón Olmos Vico, director general de Trevenque, durant la signatura "amb aquest acord ens assegurem que els llibreters, distribuïdors i editors que utilitzen la nostra tecnologia puguin prendre part activa en la nova cadena de valor del llibre, i per tant, participar dels beneficis dels nous mercats ".

Segons el comunicat de premsa, l'acord tecnològic apropa 1.500 editorials i 500 llibreries en la integració de models de negoci de llibre electrònic.

Font: Trevenque (12/07/2009)