Publicat el

Un nou dipòsit de Caixa Catalunya permet l'edició de les memòries autobiogràfiques


Les caixes d'estalvi mantenen des de fa temps una relació propera amb el món del llibre. Per exemple, han regalat llibres als seus clients, han patrocinat o subvencionat llibres i col·leccions, tenen departaments de publicació, convoquen concursos o premis literaris i han participat empresarialment en alguna editorial, entre altres. Darrerament, les caixes malden per fidelitzar els seus clients i captar dipòsits i comptes. Dins d'aquest plantejament estratègic, Caixa Catalunya està implementant una nova línia basada en prestacions de serveis per a la vida quotidiana, línia que s'inicia centrada en el moment vital de la maduresa: tractaments a domicili, assessorament, i, sobretot, el que en diuen Dipòsit Memòries, que és l'objectiu d'aquest post.

El Dipòsit Memòries és una opció d'estalvi que ofereix com a remuneració diferents formes de custòdia, reconeixement i preservació dels records i les experiències personals. Hi ha tres prestacions vinculades a diferents condicions:
  • Redacció i edició de les memòries autobiogràfiques del client en dos possibles formats de diferent extensió, Relat d'una vida (32 pàgines d'imatges i breus relats) i Història d'una vida (88 pàgines de redacció en profunditat).
  • Confecció d'un àlbum fotogràfic Una vida en imatges (44 pàgines), que recull en fotografies els moments més importants de la seva vida.
  • Digitalització de documentació d'especial valor per al client, Caixa forta digital, que es lliura en un llapis de memòria i que és custodiada també per l'entitat.
Font: Caixa Catalunya (3/3/2009)