Publicat el

Bubok s'alia amb Google


Bubok, el servei d'autopublicació de llibres a través d'Internet, i Google han signat un acord que permetrà els autors de l'editorial posar els seus llibres a disposició del servei de Cerca de Llibres de Google. 

Els mateixos autors podran decidir si volen que les seves obres siguin escannejades, indexades i penjades a Google, com també el percentatge de la seva obra que volen ensenyar en aquest cercador (mínim el 20% del llibre). Eina de promoció del llibre, Google, a més de protegir els documents de pirateig, també facilita un enllaç directe a la web de l'editorial perquè el llibre pugui ser comprat. Perquè l'autor de Bubok es pugui beneficiar de Google Books, cal que l'autor hagi fet l'ISBN del llibre a través de Bubok.

Font: Bubok (4/10/2008)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot just quan estaven preparant el llançament de Bubok, vaig demanar als seus responsables quines llengües de publicació havien triat. Em van dir que cap en concret, que publicarien en qualsevol llengua, encara més en les llengües que es parlen a l'Estat espanyol. Que jo sàpiga, aquesta política, conseqüent amb un servei d'autopublicació (que no fa selecció dels originales), no ha variat.

Josep M. Vinyes ha dit...

Efectivament, Bubok publica en diversos idiomes. Així, fins ara, ha publicat (segons consta a la seva web) en "español, valenciano portugués, inglés, gallego, catalán faroés". Altrament, la seva web (com el seu servei de venda de llibres, etc.) és escrita, només, en castellà, la qual cosa ja determina a qui va dirigit el servei. Com que el terme en castellà en el context en què s'esmenta en l'article és equívoc, és millor no aplicar-lo. Val a dir, a més, que Bublok pot distribuir els llibres a gairebé qualsevol part del món.
Gràcies pel teu comentari.