Publicat el

L'enciclopèdia multimèdia Brockhaus, ara accessible a través de dispositius mòbils


El diccionari enciclopèdic Brockhaus ja està disponible sobre dispositius mòbils Symbian Smartphone i Windows Mobile Pocket PC, al preu de 49,95 €. Es tracta d'una versió actualitzada de l'edició del Brockhaus Multimedia, que inclou 150.000 entrades sobre actualitat política, història, economia, natura, tècnica, art i oci, així com biografies, 6.400 il·lustracions, 700 àudios i 300 vídeos.

La versió en línia de l'enciclopèdia Brockhaus també es pot consultar a través de PDAs, Smartphones i Pocket PC, des de la seva posada en marxa el 2006, coincidint amb la publicació dels darrers volums de la 21ena edició (2005-2006). L'enciclopèdia, que val 2.765 €, es presenta en 30 volums i inclou 300.0000 entrades en 24.500 pàgines, amb unes 40.000 il·lustracions, mapes, gràfics i diagrames. Els compradors de l'enciclopèdia poden accedir a la consulta de la versió en línia mitjançant una contrasenya.


El mateix dia 12 de febrer en què Brockhaus anunciava als mitjans la publicació en obert de la versió en línia per al 15 d'abril -i alhora preveia que la 21ena edició de l'Enciclopèdia Brockhaus seria la darrera edició en paper-, el grup Bertelsmann llançava el portal del coneixement Spiegel Wissen (com vam informar en aquest post de Beat), que combina els articles enciclopèdics de Bertelsmann, els articles de la revista Spiegel i la Wikipedia en alemany.

La web corporativa de Brockhaus actualment promociona una nova versió actualitzada d'aquesta edició en paper i des de fa pocs dies ha deixat de publicar l'anunci del nou portal.