Publicat el

E-ink anuncia una nova generació de cèl·lules de pantalla segmentada


E Ink Corporation, el proveïdor líder mundial de pantalles de paper electrònic, ha anunciat (9/5/2008) la disponibilitat d'una nova generació de cèl·lules de pantalla segmentada (SDC, Segmented Display Cells). Els nous productes SDC consumeixen molt poca bateria i van destinats a pantalles que visualitzen dades alfanumèriques i icones.

Els nous SDC són un 40% més prims que els dispositius actuals, disposen d'una àmplia escala de temperatura operativa i d'una major flexibilitat, permeten un major angle perquè es pugui llegir el contingut (gairebé 180 graus) i poden ser vistos sota una gran varietat de condicions lumíniques, des de la llum directa del Sol a ambients baixos de llum. Utilitzen la mateixa Vizplex E Ink ™ amb què van equipats els lectors de llibres electrònics com ara el Kindle d'Amazon, el SONY Reader i l'Liad d'iRex.

Una altra de les seves característiques més importants és que les pantalles ara poden ser 'orgàniques', és a dir, que poden ser realitzades en formats no rectangulars, amb inclusió de forats, curves i altres dissenys no estàndards.

Font: E-Ink (9/5/2008)