Publicat el

Televisor, llibre de cuina i marc de fotografies digital


La companyia Pandigital anuncià el 13 de març passat la creació d'un nou Televisor d'alta definició per a la cuina que funciona també com un Llibre de cuina digital i com un Marc de fotografies digital.
Aquest aparell, de 15 polzades i 1.280 x 720 de resolució de pantalla, funciona tant com una unitat d'entreteniment de televisió, com un marc de fotografies digital per anar veient les fotografies mentre cuines i com un llibre digital de cuina, en què pots visualitzar les receptes sense haver de paginar les pàgines d'un llibre (l'aparell es distribueix amb receptes pregravades, i se n'hi poden afegir a voluntat). A més, l'aparell pot visualitzar pel·lícules en format JPEG, MPEG4 i fitxers AVI i disposa de 512 MB de memòria interna (que permeten emmagatzemar 3.200 pàgines de receptes o de fotografies digitals). També disposa d'un vidre protector contra les esquitxades d'aigua o d'oli, té funcions de calendari i de rellotge i un slot per a connectar memòries externes.
Aquest llibre/televisor de cuina es llançarà al mercat al juny a un preu de 399,99$.
Pandigital és una empresa nord-americana amb seu a Dublin, Califòrnia que desenvolupa productes d'entreteniment digitals, especialment marcs de fotografies digitals. Amb l'aparell que acaba de presentar inaugura una nova línia de productes.

Font: Pandigital (13/03/2008)

1 comentaris:

carme ha dit...

finalment un aparell de televisió que em prodria interessar!!!