Publicat el

L'Acadèmia de Poetes Americans estrena un servei que proporciona poemes per a mòbils


L'Academy of American Poets ha estrenat el lloc web Mobile Poets.org, que ofereix accés directe i gratuït a un arxiu de més de 2.500 poemes, per a ser llegits a través de mòbils. Dissenyat a partir dels estàndards de la web 2.o i les aplicacions d'Apple, el lloc és compatible amb la majoria de mòbils, tot i que està especialment optimitzat per a dispositius iPhone. A la pàgina principal apareixen una sèrie d'icones que indiquen la classificació dels poemes a partir de diferents temes (amor, mal d'amors, animals, pel·lícules, etc.) i segons l'ocasió (naixements, noces, malaltia, aniversaris, funerals, festes de nadal, hanukà, halloween, etc), i també permet la cerca a partir del nom de l'autor o pel títol del poema.

Els poetes americans consideren imperatiu apropar la gent a la poesia creant un accés simple i gratuït per a tothom. Oferir poemes a través dels mòbils pot ser una bona manera d'aconseguir-ho.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta la noticia. Ací podria fer-se alguna cosa semblant. Èl rotllo politono envia al 5555 i descarga pesia és car i ñoño. Si volem difondre la poesia, sobretot entre la gent jove, caldrà aplicar les NT i enrotllar-se un poc.

Et copie la noticia per tal de difondre-la més.

Salutacions poètiques i primaverals