Publicat el

Telecinco estrena una nova web, amb la qual pretén portar la televisió a Internet


Telecinco va presentar (29/01/2008) la seva nova web, que, segons Paolo Vasile, conseller delegat de Telecinco, "és la primera web de Telecinco creada com una activitat editorial i empresarial, on l'internauta, com l'espectador a la televisió, és en el centre de l'activitat; l'usuari és amo d'aquesta pàgina, en la qual pot gaudir de tots els recursos sense oblidar que això és una televisió."

En la nova web destaca el canal de vídeos "Mitele", on els usuaris poden accedir als millors moments de la programació de la cadena, avenços de les seves sèries preferides, preses falses, continguts extres inèdits i reportatges de producció pròpia que amplien les emissions a la petita pantalla. La secció inclou el servei 'Yo cámara', a través del qual els usuaris poden crear els seus propis vídeos, participar en concurs des de les seves pròpies càmeres web gràcies a un senzill programa. Posteriorment, les creacions han de passar el filtre dels moderadors de la cadena, per ser 'penjades' finalment en la web.

"La tele de" és un racó on cada usuari pot gestionar els continguts de Telecinco segons les seves preferències. En la secció "Gente 5", es fomenta la participació a través de blocs que potencia la comunitat entorn de cada programa. Amb l'objectiu d'interactuar amb el públic, les estrelles de la cadena reflectiran a les bitàcoles les seves vivències i opinions personals.