Publicat el

Diccionari d'esgrima en línia


El TERMCAT acaba de publicar El diccionari d'esgrima en línia coincidint amb la celebració de la XXXII edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i del 1r Congrés Internacional de Ciència i Tecnologia de l’Esgrima (a Barcelona, del 15 al 17 de febrer).

El Diccionari d’esgrima recull exactament 476 termes provinents del Diccionari general de l’esport, que el TERMCAT publicarà aquest any 2008. Es tracta de termes que tenen el seu origen en el Diccionari d’esgrima publicat en ocasió dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992, ara revisats, actualitzats i ampliats per especialistes de la Federació Catalana d’Esgrima.

Els termes del diccionari es poden consultar a partir de les denominacions en qualsevol de les quatre llengües de treball (català, castellà, francès i anglès) per mitjà de dos procediments: d’una banda, utilitzant els índexs alfabètics que es mostren en el marc de l’esquerra fins a trobar la denominació volguda i, de l’altra, introduint directament una denominació en l’espai superior Cerca; en aquest segon cas, es visualitzaran totes les fitxes terminològiques que continguin el mot consultat, sigui com a part d’una denominació o com a part d’una definició.

Podeu consultar-lo a:
http://www.termcat.cat/dicci/esgrima