Publicat el

Nuut, nou lector de llibres electrònics


La companyia coreana Neolux acaba de presentar al seu país un nou lector de llibres electrònics, el Nuut. El nou lector disposa d'una pantalla de 6 polzades, amb una resolució de 800 x 600 pícsels i una capacitat de 512 MB de memòria ampliables gràcies a una ranura per a targetes de memòria microSD que permet emmagatzemar prop de 1.000 llibres digitals. També disposa d'un port USB 2.0. i diversos botons de control, com ara un per al control del volum.
L'aparell té una autonomia d'energia que permet llegir 7.500 pàgines en una sola càrrega. Pesa 178 grams i el seu preu volta els 280 dòlars. Es ven amb una funda elegant.

Nuut és el primer de la gamma de models que suporten pantalla de paper electrònic VizplexTM, desenvolupat per E Ink Corporation. A diferència de les pantalles de LCD, la pantalla de paper electrònic de E Ink ofereix una millor visió sota la llum del Sol i un millor angle de visió, entre altres avantatges.

NeoLux oferirà uns 50.000 llibres i còmics en la seva web a www.nuutbook.com, com també altres accessoris. Més endavant proporcionarà altres materials, com ara diaris, revistes, continguts professionals i llibres de text. Actualment, l'aparell es ven amb una oferta de llibres de l'Oxford University Press.

Font: Neolux