Publicat el

L'editorial portuguesa Texto Editores implanta el sistema IBS Bookmaster


L'editorial portuguesa Texto Editores ha signat un acord amb el grup IBS per a implementar la solució d'IBS per a la indústria editorial, l'IBS Bookmaster. El nou sistema d'informació i suport al negoci li permetrà incrementar el control i l'automatització dels processos editorials. El projecte, que contempla el subministrament del programari i maquinari així com els serveis professionals, està valorat en gairebé 800.000 €. Texto Editores preveu que 300 usuaris utilitzaran el nou sistema, el servidor central del qual estarà allotjat a Portugal.

Texto Editores, creada el 1977, va començar la seva activitat amb la publicació de llibres de text. El 1986, inicià l'edició de llibres de no-ficció, i actualment, és la segona major editorial de llibres a Portugal; a més d'operar en aquest país, també es troba a Espanya, Moçambic i Angola. L'any 1995, Texto Editores va llançar un dels primers projectes de comerç electrònic de la indústria editorial, el mediabooks, la major llibreria en línia a Portugal.

El grup IBS (International Business Systems), creat el 2005, és un proveïdor líder mundial de programari empresarial per a àrees com finances, cadena de subministrament, manufactura i business intelligence. Compta amb 2.000 professionales i presència en 40 països, i dóna suport a més de 5.000 clients de tot el món. IBS Bookmaster és un dels sistemes més utilitzats a nivell mundial entre les principals companyies editorials i compta amb clients a més de 20 països.

Font: nota de premsa d'IBS (26/11/2007)