Publicat el

Barcelona Digital Editions i Open Road Integrated Media llancen Ciudad de los Libros, un segell editorial digital en castellà





Barcelona Digital Editions i Open Road Integrated Media han anunciat durant la Fira del Llibre de Frankfurt (10/10/2013), la creació de Ciudad de Libros/Open Road Español, un nou segell editorial exclusivament en digital. Ciudad de Libros neix amb l'objectiu d'oferir obres d'autors destacats espanyols i hispanoamericans, i també obres d'autors traduïts al castellà, destinades al mercat en llengua espanyola.  Ciudad de Libros/Open Road Español distribuirà llibres digitals arreu del món a partir del primer trimestre de 2014, a través de la web d'Open Road i de la web de Ciudad de Libros, i de totes les llibreries en línia.

En paraules de Blanca Rosa Roca, fundadora i presidenta de Roca Editorial i Barcelona Digital Editions,
Es tracta d'un repte i una oportunitats únics per a la nostra companyia; amb aquest projecte podrem oferir als lectors en espanyol arreu del món les obres digitals d'autors de renom que han captivat a generacions de lectors i continuen sent essencials per a tots els amants de la literatura.
Entre les primeres obres publicades podrem trobar, entre d'altres, la novel·la Éxodo de Leon Uris, sobre la qual es va basar la pel·lícula homònoma d'Otto Preminger estrenada el 1960 i protagonitzada per Paul Newman. La novel·la narra la fugida el 1947 de centenars de refugiats jueus retinguts en un camp de detenció britànic a Xipre, cap al Mandat Britànic de Palestina, i els inicis del nou estat d'Israel.

Open Road ha publicat versions digitals d'autors reconeguts com ara William Styron, Pat Conroy, Alice Walker i Pearl S. Buck. Per a més informació sobre Open Road us remetem a aquest post de Beat i aquí trobareu informació sobre algunes experiències digitals de Roca Editorial.