Publicat el

Santillana ofereix llibres Kindle en castellà a través dels portals d'Amazon al Regne Unit, Alemanya i França


Prisa Ediciones (l'àrea de les edicions generals de Santillana) ha anunciat (7/11/11) un acord amb Amazon mitjançant el qual oferirà títols en castellà en format digital Kindle dels segells Alfaguara, Aguilar, Taurus, Suma i  Alfaguara Infantil y Juvenil. El catàleg està disponible des de les botigues Kindle d'Amazon al Regne Unit, Alemanya i França. Recordem que des de setembre ja es podien descarregar títols de Santillana des de la botiga Kindle d'Amazon.com. En el moment del seu llançament compta amb uns 1.000 títols, tot i que l'editorial espera afegir uns 3.000 títols més d'aquí a final d'any i durant el 2012. Entre els títols es poden trobar les darreres novel·les de Javier Marías, Kate Morton, José Saramago, Manuel Rivas i Arturo Pérez-Reverte.

Fernando Esteves, Director General Global de Prisa Ediciones explica que
Als Estats Units la venda de contingut digital ja representa el 20% o és dels ingressos de les grans editorials. Tot i que a Espanya les xifres són encara modestes, detectem una gran demanda d'ebooks en castellà i estem convençuts que experimentarà un gran impuls durant el 2012.

Mentre que l'objectiu d'Amazon és augmentar l'oferta i selecció de llibres digitals per a a la seva clientela en totes les llengües, segons declaracions Gordon Willoughby, director de Kindle a Europa.