Publicat el

Es presenta Kiosko y Más, plataforma digital de pagament de diaris i revistes


S'acaba de presentar Kiosko y Más (juny del 2011), plataforma digital de pagament que agrupa un nombre important de diaris i de revistes de l'Estat.

La plataforma, que adopta un model tradicional de quiosc, disposa actualment dels següents diaris i revistes: ABC, Córdoba, Diario de Navarra, Diario Sur, El Comercio, El Correo, El Diario Montañés, El Diario Vasco, El País, El Periódico de Aragón, El Periódico de Cataluña, El Periódico de Extremadura, Heraldo de Aragón, Hoy, Ideal, La Rioja, La Vanguardia, La Verdad, La Voz de Cádiz, La Voz de Galicia, Las Provincias, Mediterráneo, Norte de Castilla, Público, As, Mundo Deportivo, Sport, Cinco Días, La Gaceta, Audio Video Foto Hoy, Computer Hoy, Icreate, Personal Computer & Internet, 40 Principales, Arquitectura y diseño, Autobild España, Car, Cartoon Network, Cinemanía, Clara, Cocina Fácil, Comer Bien, Cosas de casa, Cuore, CuoreStilo, Digital camera, E-Girl, El Jueves, El Mueble, Hobby Consolas, iMag, In Style, Interviú, Lecturas, MAN, Micromania, National Geographic, PC Actual, Playmania, PlayStation, Primera Línea, Revista Oficial Windows, Rolling Stone, Saber vivir, Tiempo de hoy, Tu bebe, Viajar, Woman, Claves, Gentleman e Inversión & Finanzas.

Cada mitjà i empresa tindrà llibertat per a establir polítiques de preus independents. La plataforma oferirà versions digitals de les edicions impreses, enriquides, les quals es podran descarregar en una aplicació amb un límit de tres dispositius diferents (iPhone, iPad, Android, etc.). L'apliccació per a l'iPad és de franc i permet desccarregar actualment tres exemplars de franc.


Presentació de Kiosko y Más a Slideshare