Publicat el

Berlin Verlag llança una divisió acadèmica

Berlin Verlag planeja llançar una divisió acadèmica anomenada Berlin Academic. El programa complet es publicarà en una nova plataforma en línia, una versió beta de la qual veurà la llum aquest estiu, utilitzant un enfocament d'accés obert (llicències Creative Commons). La versió definitiva de la plataforma estarà enllestida a finals d'any.

Els títols estaran disponibles a través de la impressió sota comanda i en diversos formats de llibre digital. Segons l'associació de llibreters i editors alemanys Boersenblatt, l'objectiu de Berlin Academic és oferir una manera senzilla perquè els autors acadèmics puguin publicar les seves obres i posar-les a disposició d'un públic internacional.

Berlin Academic publicarà en anglès i alemany en les àrees de les humanitats i les ciències socials, amb una èmfasi especial en la història del segle 20, la sociologia, la política, la filosofia i els estudis culturals. També estarà disponible per mostrar els llibres de les institucions associades.

Segons l'editorial, la nova plataforma reflectirà el ràpid creixement de l'era digital i la implementació de canals de comunicació tradicionals així com característiques de la web 2.0.

Font: Boersenblatt (8/3/2010)