Publicat el

Bubok llança un servei per als editors



La plataforma d'autopublicació de llibres Bubok acaba de llançar (19/01/2010) un nou sistema d'intermediació per posar en contacte editors amb autors. La nova plataforma http://www.bubok.es/editores té un doble objectiu: d'una banda facilitar l'accés als editors que estiguin interessats en valorar les obres dels autors de Bubok i per altra aconseguir que els autors que s'autoediten aconsegueixin el contracte amb una editorial.

Segons Bubok, la idea de muntar un sistema per posar en contacte editors amb autors ve de la pròpia experiència, "ja que han estat molts els casos en què autors de Bubok, després de publicar la seva obra amb nosaltres, han estat contactats per una editorial que s'ha interessat en el seu llibre i han decidit publicar-lo".

El servei permet als editors tenir accés a les novetats editorials de Bubok, detecció de talents literaris i obres d'èxit d'autors, possibilitat de personalitzar la recepció de manuscrits en categories i subcategories d'interès, elecció de la manera que més convingui de recepció de les obres: llibre digital o llibre imprès i possibilitat de decidir de quins autors no volen rebre més obres.

En 20 mesos Bubok ha publicat un total de 19.765 llibres.

Font Bubok (19/01/2010)