Publicat el

ScrollMotion prepara l'adaptació de llibres infantils en format iPhone


ScrollMotion, l'empresa que desenvolupa aplicacions per a iPhone, ha anunciat per a aquesta tardor una nova línia d'aplicacions per llegir llibres digitals infantils, que permetrà a les editorials adaptar els seus títols infantils en aquesta plataforma. L'empresa ja ha portat llibres per a adults a l'iPhone, a través de la plataforma Iceberg (per a més informació us remetem a aquest post de BEAT). Ara ScrollMotion entra en el mercat infantil i juvenil creant versions per a l'Phone, com ara els títols de Beverly Cleary, les sèries Twilight de Stephanie Meyer, Eragon de Christopher Paolini, i Coraline, de Neil Gaiman.

Aquesta tardor llançarà la versió infantil del seu programa Iceberg, "per integrar text, àudio i dibuixos de manera orgànica i divertida, interactiva per a pares i fills, amb botons i interaccions especialment dissenyats per a dits petits", segons paraules de Josh Koppel, cofundador de la companyia.

ScrollMotion i l'editorial Houghton Mifflin Harcourt han editat una versió del diccionari de Curious George que conté 600 entrades i il·lustracions, enriquida amb àudio (les lletres i les paraules llegides en veu alta) i la cerca alfabètica, per lletra. També ha desenvolupat la novel·la gràfica Daniel X de James Patterson.
En aquests moments ScrollMotion està treballant amb editorials com ara Hachette, HarperCollins, Random House, Simon & Schuster, per adaptar llibres al format iPhone.

Font: Publishers Weekly (24/8/2009)