Publicat el

Les biblioteques al Youtube


La Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha creat (23/04/2009) un canal propi al Youtube on es recull una selecció de vídeos relacionats amb el món de les biblioteques. CanalBib inclou vídeos actualment disponibles al Youtube però també s’hi mostraran vídeos incorporats expressament de diverses fonts, especialment els produïts per la Generalitat i els seus organismes.

Tot i que es fa especial èmfasi en els vídeos relacionats amb les biblioteques catalanes, a CanalBib es poden visualitzar vídeos de biblioteques de tot el món, fragments de pel·lícules o programes de televisió on la biblioteca és la protagonista, campanyes de foment de la lectura i el llibre o vídeos de bibliotecaris i bibliotecàries.

CanalBib es va actualitzant a partir de la incorporació de nous vídeos que els usuaris de Youtube pengen a Internet. Igualment els usuaris poden enviar-hi recomanacions de vídeos o fer-hi arribar els propis documents per a fer-ne'n difusió.

Font: Subdirecció General de Biblioteques del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya

1 comentaris:

Marc Vilallonga ha dit...

Trobo que és una idea excel·lent per donar més visibilitat mediàtica a les biblioteques. Felicitats pel bloc!!!